Të rinjtë e sotëm preferojnë të jetojnë në qytete të mëdha dhe për këtë arsye çdo vit shumë fshatra shkretohen. Procesi i urbanizimit ka prekur tashmë të gjithë planetin, sepse njerëzit po largohen në mënyrë aktive nga fshatrat dhe po shkojnë në metropole në kërkim të një “jete më të mirë”.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page