Disa vite më parë, historia e një të riu të quajtur Vlad u pasqyrua nga të gjitha mediat ruse, madje edhe të huaja. Kishte kuptim të përsosur, sepse njerëzit në mbarë botën ishin të habitur se si një fëmijë shkolle shumë i vogël e menaxhonte vetë shtëpinë e fshatit. Ai jo vetëm që ia doli ta mbante shtëpinë si një burrë i rritur, por më e rëndësishmja, të kujdesej edhe për nënën e tij pjesërisht të paralizuar. Megjithatë, pjesa që dukej më e pabesueshme dhe më shqetësuese ishte se djali duhej të bëhej kryefamiljari kur ishte vetëm 8 vjeç. Ky ishte momenti kur e gjithë jeta e tij ndryshoi në mënyrë drastike…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page