Inspektori i gjuetisë Nuri Çadır, i cili inspektoi gjuetarët në Kahramanmaraş, e mbajti dhinë e egër të sëmurë në shpinë për 3 kilometra dhe e çoi në shtëpi. Çadra, e cila është e interesuar për kujdesin dhe trajtimin e kafshës, tha: “Është dobësuar pak. E mbaja në shpinë pa e lënduar apo lidhur litar. Brenda pak ditësh do ta lëshojmë sërish në natyrë”, tha ai.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page