Miqësia mes Mustafa Zehirit, i cili merret me blegtori , dhe gërmimi i mahnit ata që e shohin. Pata me emrin Pasha nuk ikën pas pronarit. SHIKO PAMJET

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.