Dymbëdhjetë “raketa balistike” të lëshuara “jashtë kufijve të Irakut, dhe më saktë nga lindja”, shënjestruan konsullatën amerikane në Erbil, kryeqyteti i Kurdistanit irakian, të dielën, pa shkaktuar asnjë viktimë, thanë forcat. Siguria kurde. Agjencia shtetërore e lajmeve iraniane IRNA, duke cituar raportet lokale, pretendoi pa prova se “bazat sekrete izraelite” ishin në shënjestër të sulmit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page