Eksitimi i tyre kur takohen me njëri-tjetrin është ngjitës! Dy Kakato këndojnë, vallëzojnë dhe organizojnë një festë të improvizuar për kënaqësinë e të pranishmëve. Të gjithë kanë hequr celularët për të kapur festën …. shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page