Dy muaj pas vdekjes së djalit të saj, një nënë ndau një foto që të thyen zemrën se si është jeta pa të. Para se të vdiste 4-vjeçari, ai krenohej që u shërbente të tjerëve. Ai donte të bëhej polic kur të rritej dhe përmes luftës së tij me kancerin, bashkoi komunitetet. Nëna e tij, thotë se në një nga ditët e tij të fundit, ai u la në dush dhe kur doli,vetem se ishte në koma me.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.