Video esht publikuar dje reth ores 13:30 ku nje grua nga pal.se.stina duke shitur perime ne rrug su.lm.mohet nga disa persona dhe i hidhet gjith ushqimi ne kontiner. shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page