Si xhdo her ne dende degjojm nga hoxhallaret per diten e kijametit dhe pikrisht per dexhallin qe esht pershkruajtur ne form njeriu dhe qe do te vij ne tok me shpaten e hazreti isaut.

Por nje gje duhet ta dim, Ne Kur’anin Famelart nuk permendet dexhalli ne form njeriu e as me nje sy e as me shpaten e hazreti isaut, (per kete lirisht mund ti pyetni hoxhallaret), por kjo gje esht huazuar nga disa dijetar te ashtuquajtur Dijetar islam qe kan ndryshuar librat e dijetarve te me hershem, kjo gje eshte e veshtir per tu kuptuar, por meqen se neve na i Zbriti ZOTI KUR’ANIN ater pse ne duhet ti referohemi librave qe nuk dihet se kush ika shkruajtur dhe kush ika transmetuar gje qe eshte transmetuar nga 7 persona, tha aj tha ki, sipas teologut shqiptar kjo eshte nje sken e pregaditur nga Krishteret dhe nga chifudet per te mbjellur nje frik tek Populli me besimin ne ALL-LLAH. dhe qe ti shmangen Kur’anit duke degjuar Hadithe te cilat jan shpik ne emer te te Derguarit MUHAMMEIT a.s. Eshte koha ti kthehemi Kur’anit ashtu siq ka then ZOTI nese e degjoni videon te shfaqur me posht dhe nese mendoni pak do ta kuptoni me mir se per cfar ka folur ZOTI ne Kur’an, ne lidhje me Shenjat e Kijametit, video ekeni me posht,
ZOTI edin me se miri

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.