Nje ngajrje e tmershme eshte kapur nga kamerat e telefonit diku ne Australi, ne mes te dites qytetin e kaplon nje stuhi e tmershme dhe dita kthehet ne nate.Banoret shprehen se jan ndjere te terbuar nga rasti ne fjale.Shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.