Dhunti e ZOTIT/Ezani që tronditi shtyllat e xhamisë/Nga Hafizi i verbër Shejh Reda Salman. kjo e ben te vecant kete video apo kete ezan se Hafizi qe theret EZANIN esht i verber, por kjo ka nje domethenje qe ZOTI i gjithsis i dha te gjitha mundsit njerzimit per te mesuar Kuranin Famelart, kjo deshmon se nuk ka arsyetim ne Shkrim Lexim, mjafton vullneti dhe Besimi ne ALL-LLAH , shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.