Dikush nga ekuipazhi i akullthyesit pan nje krijes te cuditshme nuk e dinin se cfar ishte.Poshtë, mes të çarave, borës dhe ujit të akullt. Çuditërisht, nga lartësia e anijes, pasagjerët arritën të dëgjonin fal ulërimës për ndihmë ku pan qe ishte nje qen dhe e shpetuan ate..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.