Prej disa kohësh ai dëgjonte zhurma të çud.itsh.me nga tavani i shtëpisë, por asnjëherë nuk e kishte menduar se aty fsh ihej një thesar i vërtetë.Surpriza më e madhe ishte kur hapi të shihte se çfarë po ndodhte aty sipërPronari një shtëpisë ne Rusinë qendrorë është çud.itur kur ka parë se në tavan fsh.iheshin sasi të mëdha mjalti. Pronari u mahnit kur pa se miliona blete kishin ndertuar kasollen e tyre ne tavanin e shtepis se tij dhe po prodhonin mjalte.Nga ktu ati i lindi ideja qe te meret me blektori dhe te shes mjalte dhe sot eshte nje biznes men i sukseshem

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page