Dëgjoje me vëmendje histroinë e gruas së druvarit e cila thotë:
“Kur im shoq del për të mbledhur dru, unë e ndjej lodhjen dhe mundin që ai bën për të nxjerrë rrizkun (furnizimin), ndjej etjen e tij në mal dhe fyti sa nuk më digjet. I përgatis atij ujin e ftohtë që ta gjejë gati kur të vijë, rregulloj dhe sistemoj shtëpinë, i përgatisë atij ushqimin e pastaj rri dhe pres me rrobat më të mira që kam. Kur hyn tek dera e pres atë ashtu siç e prêt nusja dhëndrin që e dashuron, i dorëzohem atij e gjitha. Nëse kërkon të çlodhet e ndihmoj që të qetësohet, e nëse më kërkon mua, qëndroj mes duarve të tij si vogëlushja kur luan me babain e saj

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.