Të gjithë shpresojnë që dita e dasmës së tyre të bëhet dita më e veçantë e jetës së tyre, dhe ndoshta edhe për të gjithë të tjerët që marrin pjesë në dasmë.

Kate Fotheringham, një banore e Uellsit të Ri Jugor (NSW) kishte të njëjtat ëndrra për ditën e saj të madhe. Megjithatë, ajo pak e dinte se dasma e saj do të bëhej fjalë për fjalë.
Kur Kate Fotheringham i premtoi burrit të saj se nuk do të vonohej në ceremoninë e dasmës së tyre, ajo nuk mund ta merrte me mend se një përmbytje që ndodh një herë në shekull mund t’i mbante ata larg.

Të shtunën në mëngjes, Kate u zgjua nga një makth kur rritja e ujërave në bregun verior të Uellsit të Ri Jugor e la atë të bllokuar në shtëpinë e prindërve të saj jashtë qytetit rajonal të Wingham.

Pas një nate pa gjumë, Kate u zgjua në agim dhe shikoi jashtë për të parë mjegullën që rrethonte pronën.
Shumica e miqve dhe familjes së çiftit e kishin kaluar natën para dasmës në qytet. Rastësisht, një tjetër kompani kateringu ishte kapur në qytet dhe nuk mundi të shkonte në një martesë tjetër. E njëjta situatë ishte edhe për një floktar lokal.

“Ne e bëmë grimin tonë,” tha Kate.

Gjyshja i ofroi shtëpinë e saj dhe vendi u pushtua shpejt nga “masat e grave”.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.