Nje video emocionuese , edht ber nje krahasim mes dy librave te shejt Teuratit dhe Kur-Anit, nje dallim recitimi tej emocionues, shiko videon me posht dhe degjo deri ne fund videon 5 minutshe

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.