Cudira e Fundit/Kur të gjith iknin / Plaku 80 vjecar arrin ta qetsoj bullin në një menyr të cuditshme ku të gjith habiten se si plaku arrin ta parandaloj , por paspak ata arriten ta kuptojn qe plaku ishte pronari i Bullit, dhe qe te gjith i beri te habiten me reagimin e bullit, shiko VIDEON

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.