Pas një thatësire dhe zjarreve të mëdha, filloi një periudhë e reshjeve të shtuara në Argjentinë dhe Brazilin jugor. Nga data 28 shkurt, sipas parashikimeve të motit, moti i keq do të zgjasë rreth datës 13 mars. Kjo bie ndesh me kushtet normale që janë përjetuar vitet dhe muajt e fundit në të gjithë kontinentin.SDe fundmi ne argentin reshjet e shiut kane bere qe toka te permbytet dhe ne shum vende eshte evidentuar reshqitje e tokes

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.