Derisa të gjithë ujërat në botë kanë rrezikun që mund të ju zhysin brenda, disa janë më të rrezikshëm se të tjerët.
Nuk duket se mund të ketë ndonjë zonë specifike më të keqe se sa të tjerat, siç do të shihni rreziqet më të mëdha përfshijnë tërë globin.
Por çfarë i bën disa ujëra më të rrezikshëm se të tjerët?
Përgjigja është për shkak të shkaqeve natyrore dhe të asaj që shkakton njeriu.
Këto ujëra do të ju bëjnë të mendoni dy herë para se të hyni përsëri në to, kuptojeni se kush janë në videon e mëposhtme.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.