Ky grabitqar i egër është i aftë për shumë! Unë kam përgatitur për ju shumë sulme dhe beteja të reja ariu, kështu që le të shohim se çfarë është në gjendje të bëjë ariu në veprim. Këtu do të shihni sulmet dhe betejat më interesante dhe të çmendura midis arinjve dhe kafshëve. Ariu kundër derrave, sulmi i lopës, ariu që ndjek drerët, betejat e arinjve dhe drerit, madje edhe takime të pabesueshme njerëzore.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.