Ende pa filluiar sezoni i turisteve vendi turistik ne turqi kaplohet nga zjaret njejt sikur vitin e kaluar 2021
Zjarri në pyll, i cili filloi në mëngjesin e mëngjesit në lagjen Bodrum të Muğla dhe u vu nën kontroll 6 orë më vonë, filloi sërish në mbrëmje. Zjarri i cili u ringjall me forcën e erës në zonën ku 2.5 hektarë sipërfaqe ishte bërë hi, mezi u vu nën kontroll. Në rajon vazhdojnë punimet për ftohje.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.