NJË EPOKA E RE PO FILLON NË MARRËDHËNIET TË TURQISË DHE ISRAELIT. PAS 19 VJETEVE, NJË PRESIDENT I IZRAELIT erdhi për herë të parë në ANKARA. NË SAMITIN KRITIK NË BEŞTEPE ME PRESIDENTIN ERDOĞAN,

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.