Në video shfaqen shpërthime në mes të Detit të Zi përballë Odesës ukrainase dhe ka të ngjarë që këto shpërthime të jenë për shkak të minave detare.

Raporti tregoi se raketa mund të kryejë manovra gjatë çdo faze të fluturimit të saj dhe mund të ngarkohet me një ngarkesë luftarake konvencionale ose bërthamore.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.