Ne Adana qytet ky ne Turqi prej ca ditesh ishin paralajmruar protesta nga te ashtuquajturit shia per te drejtat e tyre.Kete gje si duket nuk e ka pritur mir policia e shtetit e cila eshte regjistruar duke perdorur dhun madje edhe mbi grate dhe femie shiko videt me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.