Ministria ruse e Mbrojtjes njoftoi dorëzimin e 67 ushtarëve ukrainas në kryeqytetin, Kiev. Një videoklip tregoi ushtarë rusë që kërkonin ushtarë ukrainas. Në mëngjesin e 24 shkurtit, presidenti rus Vladimir Putin njoftoi nisjen e një operacioni ushtarak në Ukrainë. Rusia provokoi luftë
Ukraina duhet të ketë dënimin ndërkombëtar nga Bashkimi Evropian, Mbretëria e Bashkuar dhe Amerika së bashku me vendet e tjera, e ndjekur nga vendosja e sanksioneve të ashpra ndaj Moskës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.