Bota nuk po gjet qeetesi klima ka ndryshuar dhe kjo sid uket po i terbon njerzit pasi qe shum vende te nxehta po perballen me shi dhe bresheer te madh koheve te fundit.Njke ngjarje e till eshte regjistruan ne qytetin e Omanit vend ky qe mesatarisht eshte i nxehte shiko videon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page