Para disa ditesh ne rjetet sociale u shpernda nje video se si nje imam luan me femjiet ne xhami para namazait te teravis me qellim qe femijet te afrohen me shum ne xhammi dhe ta duan ate, mirpo ky gjest nuk u prit edhe aq mir nga njerzit an e mban botes duke e komentuar ate si imponim ndaj femijeve dhe se xhamia eshte nje vend ku duhet kryer ritualet fetare dhe jo nje vend ku femijet mund te argetohen shikok pamjet me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.