Mijëra familje janë gati ta mbajnë në krahë këtë kirurg të thjeshtë indian dhe mediat dhe miliona njerëz po e quajnë atë një hero pa pelerinë! Historia e tij frymëzon miliona njerëz në mbarë botën, ndërsa ai nuk beson se ka bërë ndonjë gjë të jashtëzakonshme!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.