KOMODO, keshtu vendosen vendasit e amazonit ta thersin kete krijes gjigante dhe mishngrenese, thuajse i vetmi lloj i dinosaureve i ngelur ne tok.Shkenctaret nuk kan arritur te percepttojne se nga kur egziston ky lloj i kafsheve por nga ajo qe mund te gjejm eshte se jane specie e vjeter dhe mjaft e rrezikshme..shiko pamjet me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page