Per here te pare ne histori, shkencetaret synojne ta ndryshojne pergjithmone te ardhmen e energjise duke hapur gropa shume te thella dhe duke marre energji te panderprere nga nxehtesia e brendshme e tokes.
Nese ky projekt do te kete sukeses, qeniet njerezore do te kene energji te perhershme dhe kjo do te jete shpikja me e madhe ne historine njerezore per energjine.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page