Bota është një vend i rrezikshëm! Sot po hedhim një vështrim në disa nga vendet dhe destinacionet turistike më të rrezikshme në botë. A keni qenë në ndonjë nga këto vende?

Shfaqja origjinale BRBTIMES ju sjell videot më të mira informuese dhe argëtuese! Bashkohuni me ne dhe abonohuni për më shumë me FOLLOW. me posht i keni pamjet me te frikshme te botes se turizmit

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.