Për tre javët e fundit, Vladimir Putin ka zhvilluar një luftë të pamëshirshme kundër Ukrainës, duke bombarduar qytetet nga ajri – dhe duke mos u turpëruar nga sulmet ndaj spitaleve dhe klinikave të maternitetit. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.