Nje ngjarje emocionuese ka ber te qajn mira shikues, Vajza sheh ne ender nenen e saj duke thirur eja dhe me shpeto sepse me kan mbyllyr ne dhom, pasi qe vajza dit me radh sheh te njejten endermer guximin dhe shkon hap deren ne te cilen i esht pershkruajtur ne ender, kur vajza hap deren sheh nenen e saj te bllokuar ne dhom muaj me radh, shiko ngjarjen e rende, video me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page