Përmbytjet në Australinë lindore kanë vrarë të paktën 22 persona dhe kanë lënë mijëra shtëpi të pabanueshme gjatë muajit të kaluar. video me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page