Është një dramë në rodeo kur një kauboj hidhet nga një dem, menjëherë nga porta. Ndërsa grindjet përpiqen të devijojnë bishën që përkulet, kalorësi i hedhur shtrihet pa ndjenja në tokë. Ndërsa demi ul brirët për t’u ngarkuar, babai i djaloshit hidhet në arenë dhe e hedh trupin e tij permbi te ku shpeton djalin e tij nga goditja e demit..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page