Shpejtësia e saj është 10 herë më shumë se shpejtësia e zërit dhe koka e saj luftarake peshon 500 kilogramë. Këto janë specifikat e frikshme të raketës Kinzhal, arma më e rrezikshme e ushtrisë ruse

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page