Apokalips/Vullkani e nxehtë derdhet në shtëpitë e banorëve dhe mijëra në plazhin e frikës
Ishujt Kanarie Përparimi i lavës nga një shpërthim vullkanik në një nga Ishujt Kanarie të Spanjës është ngadalësuar ndjeshëm, duke rritur frikën të Dielën se shkëmbi i shkrirë mund të fryhet më tej në ditët në vijim dhe të shkaktojë më shumë shkatërrim në vend që të derdhet vetëm në det Me

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page