Apokalipsi në SHBA! Tornado e frikshme godet Iowa-n dhe një stuhi e tmerrshme breshër godet Teksasin, vjen edhe nje paralajmerim per reshqitjen e tokes..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.