Apokalipsi në SHBA! Përmbytje të mëdha pas reshjeve të dendura të shiut..(VIDEO)
Një paralajmërim për përmbytje të shpejta mbeti në fuqi për një zonë të qarkut deri në 4:45 pasdite, pasi reshjet e shiut ranë herët pasdite.
Shiu vazhdon të bjerë në shumë zona dhe përmbytjet e shpejta
Raundet e reshjeve të mëdha do të shkaktojnë përmbytje të shpejta, kështu që ju lutemi merrni seriozisht çdo paralajmërim.
Shumë shoferë ishin bllokuar në ujërat e përmbytjes, duke detyruar disa shoferë të dilnin nga dritaret e automjeteve të tyre për të shpëtuar nga ujërat në rritje.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.