Zhurma e frikshme dhe tmerruese e Uraganit Shaheen Oman (Zoti ruaj Omanin dhe njerëzit e tij) videot qe publikohen per Omanin jan te verteta dhe qe askush nuk i ka publikuar deri me tani, dalin pamje te reja nga tagjedia ne Oman nje zhurm uragani stuhie e frikshme ngreh panik tek banoret, shiko videon me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.