Eshte ngritur n je panik e madhe tek fermeret pasi qe kan filluar te hapen disa vrima te cuditshme neper ara dhe ne rrug, kjo pamje tregon sikur te jet ndonje lum nentoksor, shiko pamjet per me teper

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.