Kur imami qat lutjes u drejtua me keto fjal Zotit “Lavdia dhe falenderimi janë të posaçëm vetëm për Allahun, Zotin e botëve! Ai është Rrahman (Mëshirues) dhe Rrahim (Mëshirëbërës)! Ai është Sunduesi në Ditën e Fesë! ku dhe ndodh nje mrekulli ne ato momente fillon te bjer shi, nje moment i mrekullueshem

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.