2 persona nga e njëjta familje humbën jetën dhe 6 persona u plagosën në aksidentin ku minibusi rrugës goditi kamioncinën që qëndronte në anë të rrugës në autostrad . Aksidenti i tmerrshëm u pasqyrua në kamera sekondë pas sekonde. pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page