Shoferi, i cili humbi kontrollin e timonit dhe u përplas me tavolinat përballë një kafeneje, u rrëzua përtokë. Shoferi, i cili ka qëndruar për pak kohë në tokë, ka hipur në mjetin e tij dhe ka vazhduar rrugën sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.