Ajo që pesoi ky Getopard ishte e trishtueshme per tu pare,teksa ky getopard iu afrua gropës së ujit për të shuar etjen vuri re se një krokodil po rrinte në ujë aty pranë ku dhe sulmoi tmershem duke e zhytur nen uje..Shiko pamjet meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page