Shumë prej nesh ndoshta kanë pasur frikë nga arrestimi që në fëmijëri, pasi shumë të rritur dikur e panë të arsyeshme të kërcënonin me policinë një fëmijë që sillet keq. Prindërit shpesh bënin shaka se do të thërrisnin policët dhe fëmija do të çohej në burg. Epo, as fëmijët, as të rriturit nuk do të donin të përfundonin prapa hekurave. Në fakt, rreth 90% e kriminelëve dalin nga burgu relativisht shpejt dhe vetëm ata që kryejnë ndonjë krim të egër dënohen me 20-30 vjet apo edhe burgim të përjetshëm. Megjithate ky majmun u burgos per reth 25 vjet nje nje kafaz te vogel.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.