Perderisa lufta ukrain-rusi ka aritur kulmin duke vdekur me qindra luftetar dhe civil gjdo dit nga ana tjeter nuk eshte se bota po ri e Qete.Fuqit e medha po i tregojn dhemebet njera tjetres.Sot Turkia ne mes te kesaj remuje ajo ka lansuar nendetsen me te madhe dhe me te sofistikuar qe ka pare bota ndonjeher…shiko vidon me poshte

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.