Presidenti Erdoan vizitoi xhirimet me gruan e tij Emine Erdogan dhe vajzën Sümeyye Erdogan në Beykoz Riva, ku u xhirua seriali “Diriliş Ertuğrul” dhe bisedoi me ekipin e serialit.
Presidentit Erdogan pasi ndaloi per te biseduar me qytetaret e kti vendi i është dhuruar një qengj si shenj respekti dhe dashurin qe kan per te..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.