TEKNOLOGJIA E TRILLIMEVE SHKENCORE
A shpikën vërtet njerëzit e së kaluarës disa nga teknologjitë më të rëndësishme të qytetërimeve të tyre, apo morën ndihmë nga jashtëtokësorët? Sot, teknologjia ka arritur aq lartë sa që do të ishte e paimagjinuar që nga Lufta e Dytë Botrore sa që thuhet nga skeptikët dhe konspiratistët se kjo nuk mund të jetë njerzore. Ata supozojnë se kjo teknologji ka ardhur nga jashtëtokësorët që mund të jetë teknologjia e tyre shumë më e avancuar se e jona. Gjithashtu është e mundur që ata janë duke përdorur lloje të komunikimit që ne as nuk i njohim dhe që është e pamundur t’i deshifrojmë pasi ata mbajnë sekretet e tyre ku në traditën islame ka shumë burime që flitet për këto krijesa inteligjente, siç janë xhindët që mund të jenë jashtëtokësorët e supozuara nga skeptikët, autorët e trillimeve fantastiko-shkencore dhe konspiratistët.
Ndoshta po na shikojnë me shumë maturi nga distanca ose nuk mund të depërtojnë në dimensionin tonë hapësinor nga barierat plasmatike që janë të vendosur nga Zoti i Gjithësisë, për të krijuar një ekulibër apo barapeshë mes krijesave të Tij që kanë cilësi të ndryshme fizike dhe metafizike. Nga ana tjetër, supozohet se jashtëmartesorët kanë bërë marrëveshje me qeveritë e disa vendeve të botës, siç përshkruajnë edhe hierogrifet egjiptiane ku teoricienët e konspiracionit në rrjet lejojnë që diçka e tillë të tingëllojë herë pas here. Në çdo rast, disa astronomë dhe ekzobiologë besojnë se së shpejti mund të ketë një përgjigje për këtë pyetje përmes barierave plasmatike të dimensioneve hapësinore. Disa, studiuesë janë të sigurt se zbulimet e jetës jashtëtokësore do të bëhen realitete në vitet e ardhshme. Allahu e di më së miri!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page