Ujqërit e shatit të tufës dhe kur përballen me grabitqarët e egër që i afrohen tufës, ata bëjnë detyrën e tyre me çmimin e jetës. Videoja definitivisht nuk është e dhunshme. Ajo thjesht tregon gjendjen natyrore të Qenve në ndjekje të tufës.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page